Wellness či rodinný pobyt vo wellness hoteli Gyirmót s raňajkami aj vstupmi do ZOO v Győri

Gyirmót Sport és Wellness Hotel, Maďarsko - Győr Gyirmót Sport és Wellness Hotel, Maďarsko - Győr (mapa)

Cena od 80,00 € Kúpiť s rezerváciou od 80,00 €

od 80,00 €

Bežná cena: 80 - 308,00 €

Nákupom získate minimálne 80 bodov

Dlhá platnosť

Vychutnajte si neobmedzený relax vo wellness centre 4-hviezdičkového hotela v blízkosti prírody a na dosah skvelých atrakcií! Hotel Gyirmót Sport and Wellness v Győri leží neďaleko hraníc a hosťom ponúka bohaté raňajky aj priestranné izby. Bez starostí tak môžete začať objavovať mesto: obnovený aquapark alebo ZOO, do ktorej máte vstupy pre celú rodinu rovno v cene.

Uložiť Sledovať Zdielať

Zatiaľ bez hodnotení

Zatiaľ bez hodnotení

Garantujeme kvalitu!

Táto ponuka je u nás nová, zatiaľ teda nemá žiadne hodnotenia. Prácou len s preverenými partnermi vám ale garantujeme kvalitu. Na ZľavaDňa je momentálne vyše 655 063 hodnotení, ich priemer je 8,9 z 10.

Prečo si vybrať túto ponuku

Aquapark iba 15 min. od hotela

Aquapark iba 15 min. od hotela

Neobmedzené wellness v krásnom prostredí

Neobmedzené wellness v krásnom prostredí

Rodinný vstup do ZOO pre celú rodinu

Rodinný vstup do ZOO pre celú rodinu

4-hviezdičkový hotel blízko prírody

4-hviezdičkový hotel blízko prírody

alebo si vyberte z nasledujúcich možností

1 noc
80,00 €

2 noci
160,00 €

1 noc
142,00 €

2 noci
248,00 €

1 noc
176,00 €

2 noci
308,00 €

Nákupom získate minimálne 80 bodov

Gyirmót Sport és Wellness Hotel

O hoteli

Gyirmót Wellness a Sport Hotel sa nachádza v jednej z najzelenších oblastí Győru a jeho hlavným cieľom je vytvoriť pre svojich hostí cestu k fyzickej a duševnej harmónii. To všetko v pokojnom a tichom prostredí na brehu vlastného jazera.

Ubytovanie

Hotel má 43 nadpriemerne veľkých izieb vrátane izieb typu Standard a Superior. K dispozícii sú aj rodinné izby a izby pre hendikepovaných hostí.

Každá izba je vyzdobená jedinečnými fotografiami miestnej prírody. Polovica izieb na prvom poschodí má výhľad na jazero, zatiaľ čo ostatné ponúkajú panoramatický výhľad na futbalové ihriská.

Gastronómia

Reštaurácia Arundo je ideálnou voľbou na obchodné aj spoločenské podujatia. Vynikajúca kuchyňa a služby reštaurácie sú zárukou kvalitného zážitku pre všetkých hostí.

Wellness

Vo wellness centre nájdete infračervenú a fínsku saunu. Saunovanie môže znížiť bolesť svalov, zlepšiť pohyblivosť kĺbov a zmierniť bolesť. Môže tiež pomôcť otvoriť dýchacie cesty a uvoľniť hlieny pri prechladnutí. Zlepšený krvný obeh môže zvýšiť relaxáciu, zlepšiť pohodu a znížiť stres.

Hotelový 25-metrový bazén je ideálny na osviežujúce plávanie kedykoľvek počas dňa, pričom sa môžete kochať výhľadom na jazero.

Vďaka svojim pozitívnym fyziologickým účinkom môže vírivka pomôcť všetkým členom rodiny udržať a zlepšiť zdravie. Mladí športovci ju môžu využívať na zahriatie alebo strečing, starší hostia môžu upokojiť boľavé kĺby a využiť upokojujúce vlastnosti horúcej vody na zníženie stresu.

Kontakt

Gyirmót Sport és Wellness Hotel

Gyirmót Sport és Wellness Hotel

Ménfői út 61/A
9019 Győr
Maďarsko
+36 30-876-1016

hotel@gyirmothotel.hu
www.gyirmothotel.hu/hu
Zobraziť partnerskú stránku

Zážitky, ktoré vylepšia váš pobyt

Aktivity v okolí

Mohlo by Vás zaujímať