Plnenie a dezinfekcia klimatizácie ozónom a ultrazvukom v EMko Servis

EMko Servis s. r. o., Košice EMko Servis s. r. o., Košice (mapa)

Cena od 19,99 € Kúpiť od 19,99 €

od 19,99 €

Až 21 % zľava Bežná cena: 24 - 70,00 €

Nákupom získate minimálne 19 bodov

Dlhá platnosť

Tešíte sa na letné dni, no vyhriate auto vám robí starosti? Obávate sa nečistôt, plesní a zápachu z klimatizácie? EMko Servis má riešenie, ako si jednoducho zvýšite pohodlie za volantom. Skúsení mechanici sa postarajú o servis, opravu a doplnenie klimatizácie s použitím chladiva R134A a novšieho R1234yf (pre autá od roku 2017). Čistý a svieži vzduch je zaručený vďaka čisteniu ozónom a ultrazvukom.

Uložiť Sledovať Zdielať

10

Vynikajúce hodnotenie

2 hodnotenia

Prečo si vybrať túto ponuku

Odstráni nepríjemný zápach, možné plesne a nečistoty

Odstráni nepríjemný zápach, možné plesne a nečistoty

Čistenie ozónom aj ultrazvukom

Čistenie ozónom aj ultrazvukom

Plnenie chladiva R134A alebo R1234yf

Plnenie chladiva R134A alebo R1234yf

100 g chladiva v cene

100 g chladiva v cene

Flexi ponuka

Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac

Vyberte si z nasledujúcich 5 možností

od 19,99 €

Bežná cena: 24 - 70,00 €

Nákupom získate minimálne 19 bodov

Flexi ponuka
Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac

EMko Servis s. r. o. má pre vás ešte aj túto ponuku

Viac informácií

EMko Servis

EMko Servis v Košiciach zabezpečuje servis, údržbu a komplexnú starostlivosť o vaše auto. Zaistite si bezpečnú jazdu a nechajte si skotrolovať a vyvážiť pneumatiky. EMko Servis používa moderné, pravidelne kalibrované stroje, overené momentové kľúče a tlakomery.

Ponúkajú aj záručný a pozaručný servis motorových vozidiel. Samozrejmosťou je aj mimosezónne skladovanie kolies do ďalšieho prezutia, oprava po poistných udalostiach, odťah vozidiel, plnenie klimatizácii či príprava na STK.

Čistenie ozónom

Ozón (O3) je vysoko reaktívny plyn s mimoriadne silnými dezinfekčnými a oxidačnými účinkami, preto je ideálnym riešením na dezinfekciu klimatizácie. Spoľahlivo ničí až 99,9% baktérií, vírusov a plesní.

Ozónové čistenie zabezpečujeme profesionálnym ozónovým generátorom, ktorý produkuje vysoké množstvo ozónu, čo mnohonásobne prevyšuje dávku potrebnú na likvidáciu všetkých mikróbov.

Výhody čistenia vzduchu ozónom:

  • Rýchlosť: Čistenie vzduchu ozónom zvyčajne trvá 15-30 minút. Ak sa v priestore pre cestujúcich pravidelne fajčí alebo je z iných dôvodov nepríjemný, intenzívny zápach, proces čistenia môže trvať až 60 min.
  • Bez chemikálií: Čistenie vzduchu ozónom je úplne bez chemikálií. Výkonný generátor ozónu zabezpečuje úplnú oxidáciu ozónu, takže vozidlo možno používať ihneď po dokončení čistenia vzduchu v aute.
  • Nie je potrebná demontáž: na rozdiel od iných riešení na dezinfekciu klimatizácie si čistenie klimatizácie auta ozónom nevyžaduje demontáž klimatizačného systému alebo prístrojovej dosky

Čistenie ultrazvukom

Vysoká vlhkosť v klimatizácii a na povrchu výparníka poskytuje ideálne podmienky pre rozmnožovanie nebezpečných baktérii, vírusov, húb a plesní. Pri ich premnožení dochádza k uvoľneniu nepríjemného zápachu. Zanedbaná údržba klimatizácie má škodlivé účinky na zdravie pasažierov automobilu. V značnej nevýhode sú najmä alergici a deti, preto sa odporúča minimálne 1x ročne klimatizáciu vyčistiť. Pri dezinfekcii
klimatizácie sa odporúča vymeniť aj peľový filter, ktorý filtruje všetky nečistoty nasávané z vonkajšieho prostredia.

Čistenie klimatizácie ultrazvukom zabezpečuje odstránenie pevných častíc nečistôt a prachu. Ultrazvukový prístroj vysokofrekvenčným kmitaním generuje z dezinfekčnej kvapaliny jemnú studenú hmlu, ktorá napomáha vyplaveniu pevných nečistôt, prachu, odumretých zárodkov plesní a baktérii z celého telesa klimatizácie.

 

Kontakt

EMko Servis s. r. o.

EMko Servis s. r. o.

Magnezitárska 11/A
040 13 Košice
Slovensko
0908 970 835, 0907 993 398

emkoservis@pobox.sk
www.facebook.com/EMkoServis?lo...
Zobraziť partnerskú stránku

Mohlo by Vás zaujímať