Pobyt v hoteli Old Lake Golf**** s 18-jamkovým ihriskom neďaleko hraníc

Old Lake Golf Hotel, Maďarsko - Tata Old Lake Golf Hotel, Maďarsko - Tata (mapa)

Cena od 49,00 € Kúpiť od 49,00 €

od 49,00 €

Až 31 % zľava Bežná cena: 70 - 555,00 €

Nákupom získate minimálne 49 bodov

Dlhá platnosť

Objavte výnimočný pobyt pre milovníkov golfu - športu gentlemanov. Old Lake Golf Hotel v blízkosti slovenských hraníc ponúka okrem príjemného ubytovania aj jeden z najpopulárnejších golfových komplexov v regióne. O celodenný program tak bude postarané: po výdatných raňajkách môžete stráviť celý deň až do večera na golfovom ihrisku a skvelý deň zakončíte vynikajúcou 3-chodovou večerou.

Uložiť Sledovať Zdielať

Zatiaľ bez hodnotení

Zatiaľ bez hodnotení

Garantujeme kvalitu!

Táto ponuka je u nás nová, zatiaľ teda nemá žiadne hodnotenia. Prácou len s preverenými partnermi vám ale garantujeme kvalitu. Na ZľavaDňa je momentálne vyše 654 992 hodnotení, ich priemer je 8,9 z 10.

Prečo si vybrať túto ponuku

Celodenný golf alebo golf s ubytovaním

Celodenný golf alebo golf s ubytovaním

Jeden z najobľúbenejších golfových komplexov v regióne

Jeden z najobľúbenejších golfových komplexov v regióne

Raňajky alebo polpenzia

Raňajky alebo polpenzia

4-hviezdičkový hotel len 30 min. od hraníc

4-hviezdičkový hotel len 30 min. od hraníc

alebo si vyberte z nasledujúcich možností

Nákupom získate minimálne 49 bodov

Old Lake Golf Hotel

O hoteli 

Jediný golfový a konferenčný hotel v strednom Maďarsku sa nachádza v bezprostrednej blízkosti mesta Tata. Old Lake Golf Hotel je 34-izbový hotel v prostredí arboréta, ktorého súčasťou je aj Bowling Bar s 2-dráhovým bowlingom, biliardom, stolným futbalom a konferenčnou miestnosťou s rozlohou 320 m2.

Otvorili ho v roku 2001 na poľovníckom panstve rodiny Esterházyovcov. Vďaka elegantnej a zároveň útulnej atmosfére je vynikajúcim miestom pre rodinné dovolenky aj firemné stretnutia.

Neďaleko hotela sa nachádza golfový klub Old Lake Golf Club s 18-jamkovým majstrovským ihriskom a 19-jamkovým barom. Nájdete tu aj Old Lake Adventure Park s dvoma detskými a jedným dospelým ihriskom.

Ubytovanie

Hotel má 30 štandardných izieb a 4 apartmány s vlastnou sprchou, LCD TV, sušičom vlasov, centrálne ovládanou nastaviteľnou klimatizáciou a WiFi pripojením na internet.

Old Lake Golf Club

Golfový klub Old Lake bol jedným z prvých v Maďarsku, založený v roku 1998. Na poľovníckom panstve rodiny Esterházyovcov vyrástol jeden z najobľúbenejších golfových areálov v regióne.

Majstrovské 18-jamkové golfové ihrisko leží v prostredí arboréta a ponúka výzvu pre všetkých golfistov. Tréningové ihrisko Par 3 a driving range sú pre začiatočníkov skvelé na vyskúšanie si základov a techník golfu.

Kontakt

Old Lake Golf Hotel

Old Lake Golf Hotel

Remeteségpuszta
2890 Tata
Maďarsko
+36 30 926 9656

hotel@oldlakegolf.com
oldlakegolfhotel.com/hu
Zobraziť partnerskú stránku

Zážitky, ktoré vylepšia váš pobyt

Aktivity v okolí

Mohlo by Vás zaujímať