Unikátne tropické masáže rôznych voňavých kombinácií v salóne Kireina relaxing spot Fusion & Ayurvedic massage

Kireina relaxing spot Fusion & Ayurvedic massage, Bratislava - Ružinov Kireina relaxing spot Fusion & Ayurvedic massage, Bratislava - Ružinov (mapa)

Cena od 23,90 € Kúpiť od 23,90 €

od 23,90 €

Až 46 % zľava Bežná cena: 45 - 90,00 €

Nákupom získate minimálne 23 bodov

Vykročte za slnkom a vôňami diaľok. Unikátne tropické masáže v salóne Kireina relaxing spot Fusion & Ayurvedic massage vás prenesú za východnou kultúrou. Kombinácia rytmických masážnych techník, exotických olejov a hudby prináša organizmu harmóniu a pokoj. Zabudnúť na starosti bude odrazu jednoduché. Moderné priestory s čarovnou atmosférou prispejú k dokonalému zážitku a relaxu.

Uložiť Sledovať Zdielať

Zatiaľ bez hodnotení

Zatiaľ bez hodnotení

Garantujeme kvalitu!

Táto ponuka je u nás nová, zatiaľ teda nemá žiadne hodnotenia. Prácou len s preverenými partnermi vám ale garantujeme kvalitu. Na ZľavaDňa je momentálne vyše 654 992 hodnotení, ich priemer je 8,9 z 10.

Prečo si vybrať túto ponuku

Masér s kubánskymi koreňmi

Masér s kubánskymi koreňmi

Na výber zo špeciálnych kombinácií (mojito, margarita, piňakoláda...)

Na výber zo špeciálnych kombinácií (mojito, margarita, piňakoláda...)

Podľa zásad zdravého spôsobu života

Podľa zásad zdravého spôsobu života

Scrub sa aplikuje na nohy, každá tropická masáž je doplnená o ďalší prírodný olej na telo

Scrub sa aplikuje na nohy, každá tropická masáž je doplnená o ďalší prírodný olej na telo

Flexi ponuka

Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac

Vyberte si z nasledujúcich 9 možností

od 23,90 €

Bežná cena: 45 - 90,00 €

Nákupom získate minimálne 23 bodov

Flexi ponuka
Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac

Kireina relaxing spot Fusion & Ayurvedic massage má pre vás ešte aj túto ponuku

Kireina relaxing spot Fusion & Ayurvedic massage

Kireina relaxing spot Fusion & Ayurvedic massage

Kireina relaxing spot Fusion & Ayurvedic massage je jedinečné centrum na novej adrese v Ružinove - Záhradnícka 29. Centrum ponúka rôzne kombinácie masáží, ktorými vás prevedie masér s kubánskymi koreňmi - René Gonzalez. Masér má bohaté skúsenosti zo zahraničia ako masér a wellbeing coach.  Ponorte sa do dokonalého spojenia starodávnej ajurvédskej múdrosti a súčasných masážnych techník, kde každý dotyk je harmonickým tancom omladzovania. Naši skúsení terapeuti vás pozývajú zažiť splynutie kultúr, ktoré hladko spájajú terapeutické výhody ajurvédy s relaxáciou modernej masáže.

Objavte pokoj uprostred mestského zhonu, keď láka naša pokojná oáza. Nechajte sa vôňou exotických olejov a jemnou melódiou upokojujúcej hudby preniesť do ríše blaženosti. Doprajte si personalizované ošetrenia navrhnuté tak, aby obnovili rovnováhu, zmiernili stres a povzbudili vaše zmysly.

Uniknite od obyčajnosti a oddajte sa očareniu nášho salónu fúznych a ajurvédskych masáží. Vaša pohoda je našou prioritou a pozývame vás oddýchnuť si, načerpať nové sily a vyjsť svieži v srdci pulzujúceho centra Bratislavy. Pozdvihnite svoj zážitok z masáže dotykom tradície a dávkou moderného luxusu – pretože rovnováha začína dotykom blaženosti.

Tropické masáže

Tropické masáže predstavujú intenzívny zmysel pre zážitok, ktorý vás prenesie na opačný koniec sveta. Kombinácia rytmických masážnych techník, exotických olejov a hudby prináša organizmu harmóniu a pokoj. Spojenie východných kultúr a racionálnych poznatkov západných masážnych techník vytvára ideálne podmienky pre prirodzený ozdravný proces celého tela a mysle.

Bambusové masáže v Kireina relaxing spot Fusion & Ayurvedic massage

Pocit uvoľnenia vám zaručí špeciálna bambusová masáž. Bambus je považovaný v ázijskej kultúre za symbol odolnosti, plodnosti, životnej energie, prosperity a mieru. Jeho jedinečné účinky sa využívajú v inovatívnom, u nás zatiaľ málo rozšírenom druhu bambusovej masáže. Špeciálne navrhnuté bambusové nástroje slúžia na intenzívnu hĺbkovú masáž s uvoľňujúcimi účinkami. 

Veľkosť bambusových tyčí sa volí podľa individuálnych potrieb klientov a zvolenej časti tela. Rovnako ako polyfunkčné použitie samotného bambusu sa masáž vyznačuje širokým pozitívnym rozsahom - a to pri liečbe lymfatického obehu, metabolizmu a kožných nedostatkov. Masáž sprevádza celkové uvoľnenie a nadobudnutie fyzickej pohody, ktorá pomáha liečiť chronické choroby ako stres, únava, neplodnosť, celulitída, depresia či cukrovka. 

Himalájska masáž soľnými kameňmi

Himalájska masáž soľnými kameňmi je procedúra, ktorá zahŕňa použitie nahriatych soľných kameňov na masáž tela. Tieto kamene sú vyrobené z čistej himalájskej soli, známej pre svoj bohatý obsah minerálov. Teplo z kameňov pomáha uvoľniť svaly a zlepšiť krvný obeh, čím podporuje pocit hlbokej relaxácie. Predpokladá sa, že minerály v soli majú detoxikačné a vyrovnávacie účinky na organizmus. Jemné exfoliačné vlastnosti soľných kameňov tiež prispievajú k hladšej a jemnejšej pokožke. Celkovo ponúka masáž himalájskymi soľnými kameňmi jedinečný a omladzujúci zážitok, ktorý kombinuje výhody masážnej terapie s liečivými vlastnosťami prírodnej himalájskej soli.

Kontakt

Kireina relaxing spot Fusion & Ayurvedic massage

Záhradnícka 29, 1st floor
81107 Bratislava
Slovensko
+421 940 740 014


kireina.sk
Zobraziť partnerskú stránku

Mohlo by Vás zaujímať