Čertovský balíček pre 2 osoby len 100 m od Pekla Čertovina s raňajkami, večerou aj zľavou na vstup do Pohádkové vesničky Podlesíčko alebo wellness

Peklo Čertovina - Chaloupka Doupě pod Peklem, Česko - Vysočina - Hlinsko v Čechách Peklo Čertovina - Chaloupka Doupě pod Peklem, Česko - Vysočina - Hlinsko v Čechách (mapa)

Cena od 91,00 € Koupit od 91,00 €

od 91,00 €

Až 5 % zľava Bežná cena: 95 - 968,00 €

Nákupom získate minimálne 91 bodov

Že Čertovina nie je len obyčajné peklo, ale najlepšie peklo široko ďaleko sa môžete presvedčiť aj vy. Ubytujte sa v Chalúpke pri Pekle a užite po čertoch dobrú zábavu! Čaká na vás bohatá polpenzia, vstup do wellness, detské ihrisko, náučný chodník aj zľava do neďalekej Pohádkové vesničky Podlesíčko. Táto dovolenka vám prinesie mnoho zážitkov, na ktoré budete chcieť dlho spomínať.

Uložiť Sledovať Zdielať

Zatiaľ bez hodnotení

Zatiaľ bez hodnotení

Garantujeme kvalitu!

Táto ponuka je u nás nová, zatiaľ teda nemá žiadne hodnotenia. Prácou len s preverenými partnermi vám ale garantujeme kvalitu. Na ZľavaDňa je momentálne vyše 655 003 hodnotení, ich priemer je 8,9 z 10.

Prečo si vybrať túto ponuku

Romantické ubytovanie

Romantické ubytovanie

Peklo z rozprávky Zdeňka Trošky Čertoviny

Peklo z rozprávky Zdeňka Trošky Čertoviny

Vstup do nového Wellness & SPA rezortu Raj

Vstup do nového Wellness & SPA rezortu Raj

Detské ihrisko s mnohými možnosťami vyžitia

Detské ihrisko s mnohými možnosťami vyžitia

Vyberte si z nasledujúcich 4 možností

1 noc
91,00 €

2 noci
182,00 €

3 noci
272,00 €

4 noci
363,00 €

5 nocí
453,00 €

1 noc
182,00 €

2 noci
364,00 €

3 noci
545,00 €

4 noci
727,00 €

5 nocí
908,00 €

1 noc
127,00 €

2 noci
217,00 €

3 noci
308,00 €

4 noci
398,00 €

5 nocí
489,00 €

1 noc
218,00 €

2 noci
399,00 €

3 noci
581,00 €

4 noci
762,00 €

5 nocí
944,00 €

Nákupom získate minimálne 91 bodov

Peklo Čertovina - Chaloupka Doupě pod Peklem

Nebo, peklo, raj môže byť aj vaša dovolenka pri Hlinsku. Nebesky krásne okolie Vysočiny láka k výletom a navyše si s deťmi užijete romantiku bývania v pohodlných mobilheimoch. Ríša pekelná je len jedna. Na Čertovine pri Hlinsku! 

Najlepšie peklo široko ďaleko

To, že je Peklo Čertovina, najlepšie peklo široko ďaleko , potvrdil Zdeněk Troška , ​​keď si ho vybral pre natáčanie svojej novej rozprávky Čertoviny

Peklo Čertovina

Peklo, peklo, peklíčko, tam je vždy teplíčko. Rozprávkové peklo datuje svoj vznik do roku 666, kedy diabolská posádka pri svojom putovaní svetom stroskotala neďaleko Hlinska , kde si postavila svoje útočisko so všetkým, čo k peklu patrí. 

Čertovinské peklo je jediné svojho druhu nielen v našej republike, ale aj v celej Európe. Pekelné kráľovstvo sa totiž rozkladá celkom na piatich poschodiach. Do hlbín zeme siaha dvanásť metrov , k nebesiam mieri osem metrov . Pod jednou strechou tu môžu návštevníci zažiť, ochutnať, vyskúšať a uvidieť naozaj veľa. V celom interiéri vynikne skvelá práca českých rezbárov, stolárov, kováčov i murárov, na ktorých rukách peklo vyrástlo a vďaka ktorej je tak jedinečné a nenapodobiteľné.

 Uvidíte trapírnu s trapidlami, čertia školu, komôrky siedmich smrteľných hriechov i obrí kotol!

V lete za pekného počasia vás lesom povozí pekelný konibus.

Domov si pre seba alebo svojich blízkych môžete priniesť milú spomienku z pekelného suvenír shopu.

Pohádková vesnička Podlesíčko

Rozprávky nie sú len o Čertoch, ako sa presvedčíte v rozprávkovej dedinke Podlesíčko . Pri pobyte od dvoch nocí máte vstup zadarmo a navyše poukážky na obed v reštaurácii hotela Podlesí s krásnym výhľadom. 

Rozprávková dedinka  je zasadená do nádhernej krajinnej oblasti Českomoravskej vrchoviny, ktorá patrí medzi ekologicky najčistejšie oblasti našej krajiny vôbec. 

Vezmite svoju rodinu do vymazlenej dedinky, posiate domčekmi ladenými do štýlu obydlia rozprávkových postavičiek, škriatkov, trpaslíkov a iných bytostí a užite si nevšedný zážitok s celou vašou rodinou v prostredí, kde sa stretnete so Snehulienkou, Rákosníčkom,  Budulín z večerníčkov.

Tipy na výlety v okolí

Tunajšia krajina láka nielen vášnivých pre turistov, ktorí si užívajú prírodné krásy a zaujímavosti kedykoľvek počas roka. 

Za návštevu rozhodne stojí ich Žďár nad Sázavou , ktorý leží v CHKO Žďárské vrchy. Veľmi významnou pamiatkou v tomto meste je pútnický kostol sv. Jána Nepomuckého . Tento kostol na Zelenej Hore bol zapísaný do Zoznamu svetového dedičstva UNESCO.

Nenechajte si ujsť ani skanzen  Veselý Kopec,  osadu voľne rozptýlených poľnohospodárskych usadlostí v pôvodnom krajinnom prostredí. Ukážky bývania, spôsobu života a práce drobných poľnohospodárov, ľudové technické pamiatky na vodný pohon. Organizujú sa tu početné programy približujúce ľudové remeslá, obyčaje aj ľudovú kultúru.

 

www.peklocertovina.cz

Kontakt

Peklo Čertovina - Chaloupka Doupě pod Peklem

Medkovy Kopce 35
53901 Hlinsko v Čechách
Česká republika
+420 468 005 005, +420 725 732 890

ubytovani@peklocertovina.cz
www.peklocertovina.cz
Zobraziť partnerskú stránku

Zážitky, ktoré vylepšia váš pobyt

Mohlo by Vás zaujímať