Masáž podľa výberu v salóne Magmas v Prešove

Salón Magmas, Prešov Salón Magmas, Prešov (mapa)

Cena od 19,90 € Kúpiť od 19,90 €

od 19,90 €

Až 30 % zľava Bežná cena: 25 - 50,00 €

Nákupom získate minimálne 19 bodov

Doprajte si odpočinok v oáze relaxácie a starostlivosti v salóne Magmas! Ponorte sa do sveta uvoľnenia a obnovy prostredníctvom špičkových masáží, ktoré prinášajú blahodárne účinky pre telo i myseľ. Vybrať si môžete hneď z niekoľkých druhov masáží, ktoré sú vykonávané skúsenými masérmi.

Uložiť Sledovať Zdielať

Zatiaľ bez hodnotení

Zatiaľ bez hodnotení

Garantujeme kvalitu!

Táto ponuka je u nás nová, zatiaľ teda nemá žiadne hodnotenia. Prácou len s preverenými partnermi vám ale garantujeme kvalitu. Na ZľavaDňa je momentálne vyše 655 010 hodnotení, ich priemer je 8,9 z 10.

Prečo si vybrať túto ponuku

Na výber z niekoľkých druhov masáží

Na výber z niekoľkých druhov masáží

Profesionálny masérsky tím

Profesionálny masérsky tím

Príjemné prostredie salónu

Príjemné prostredie salónu

Parkovacie miesta priamo pri budove prevádzky

Parkovacie miesta priamo pri budove prevádzky

Flexi ponuka

Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac

Vyberte si z nasledujúcich 5 možností

od 19,90 €

Bežná cena: 25 - 50,00 €

Nákupom získate minimálne 19 bodov

Flexi ponuka
Kupón si môžete kedykoľvek zameniť za kredit. Zistiť viac

Salón Magmas má pre vás ešte aj túto ponuku

Salón Magmas

Klasická masáž

Klasická masáž, jedna z najobľúbenejších metód relaxácie, nie je len pre tých so zdravotnými problémami pohybového aparátu. Skvele funguje aj ako prostriedok prevencie.

Táto osvedčená technika ponúka dokonalý odpočinok a regeneráciu pre vaše unavené telo. Hladenie, hnedenie, trenie a práca s tlakovými bodmi sú len niektoré z pohybov, ktoré táto štandardná masáž zahŕňa.

Masáž lavovými kameňmi

Ponorte sa do príjemného sveta relaxácie s masážou lávovými kameňmi! Táto úžasná metóda nie je len spôsobom, ako bojovať s úzkosťou a stresom, ale taktiež dokáže uvoľniť napätie svalov, regenerovať mäkké tkanivá, a podporiť boj s nespavosťou, zatiaľ čo odvádza nežiaduce toxíny z vášho tela.

Počas tejto špeciálnej masáže sa hladké ploché kamene aplikujú na vybrané časti vášho tela, dodávajúce vám okamžitý pocit uvoľnenia a pohody.

Masáž lávovými kameňmi je jednou z najefektívnejších relaxačných techník, obzvlášť obľúbenú počas chladnejších a daždivých období. Užite si to teplo a uvoľnenie, ktoré vám táto masáž môže ponúknuť!

Tehotenská masáž

Tehotenská masáž je cestou k uvoľneniu napätia v tele a zaisteniu relaxácie pre chrbtové svalstvo, ktoré býva v tehotenstve vystavené väčšej záťaži. Je to nielen úľava od únavy a napätia, ale aj pokoj pre telo i myseľ.

A čo viac, tehotenská masáž je prospešná aj po pôrode. Hlavný rozdiel spočíva v tom, že nejde o rýchlu detoxikáciu, ale skôr o poskytnutie podpory a uvoľnenia pre telo v jeho novom stave.

Kontakt

Salón Magmas

Zemplínska 4
080 01 Prešov
Slovensko
0905 690 520

magmasmasaze@gmail.com
magmas.sk
Zobraziť partnerskú stránku

Mohlo by Vás zaujímať